Mesto Trnava

miniTrnava 2019

>> o projekte

>> Facebooková stránka

>> pravidlá hry

>> často kladené otázky a čo si vziať so sebou

>> dôležité informácie pre rodičov

>> miniTrnava 2022 | 2019 | 2018 | 2017

 

 

 


Tretí ročník miniTrnavy sa konal
od 8. do 26. júla 2019 na Mestskom zimnom štadióne.


 

Články z priebehu projektu

 


 

Fotogaléria

 

 


 

Partneri projektu 2019

Organizátor podujatia Mesto Trnava ďakuje partnerom za ich podporu:

BOGE Elastmetall Slovakia, a. s. materiálno-technické zabezpečenie projektu (tlač blokov, tričká, potraviny do Papajka, poukážky na nákup školských a kancelárskych potrieb pre dobrovoľníkov, stánky, fotograf, ploty a pod.)

Kaufland finančný dar
Margo.sk, s. r. o. metrový textil, potreby a materiál na kreatívnu tvorbu
E+P, s. r. o. (Reštaurácia Merkur) zabezpečenie stravy pre dobrovoľníkov vo zvýhodnenej cene, potraviny a materiál
Správa kultúrnych a športových zariadeni mesta Trnava vstupenky do Kina Hviezda pre dobrovoľníkov (20 ks vstupeniek pre dve osoby)
Trnavská produkčná, s. r. o. (Trnavské rádio) 4 živé vstupy do vysielania Trnavského rádia, príspevok na sociálnych sieťach Trnavského rádia

Mestská televízia Trnava, s. r. o.  zabezpečenie výroby detských reportáží do vysielania MTT, zapožičanie techniky MTT pod odborným dohľadom



Xtra Slovakia, s. r. o.  30 skladacích tašiek, 30 setov ceruziek, 30 príveskov so žetónom, 30 reflexných príveskov, 30  reflexných pások

 



OZ Hojdačka materiálno-technické zabezpečenie projektu a tlač novín
 



Trnavský samosprávny kraj dotácia (materiál a personálne náklady na remeselníkov)
 


FCC Trnava, s. r. o. výpožička smetných nádob s objemom 1 100 l (papier, plast, KO) a 240 l (bioodpad), bezplatné zabezpečenie odvozu odpadu


Kaufland daroval na projekt miniTrnava – mesto detí 4 959 € (10. decembra 2018)


Pri príležitosti otvorenia v poradí už druhej predajne v Trnave sa spoločnosť Kaufland rozhodla podporiť projekt s názvom miniTrnava - mesto detí, ktorý počas troch letných týždňov umožní malým Trnavčanom zmeniť sa na občanov vlastného minimesta. V pondelok 10. decembra 2018 v priestoroch trnavskej radnice slávnostne odovzdala hovorkyňa spoločnosti Kaufland Lucia Langová symbolický šek na sumu 4 959 € vedúcej odboru vzdelávania a športu a kultúry pani Miroslave Komorníkovej.  
 

Zákazníci, ktorí nakúpili v Kauflande počas prvých troch dní od otvorenia, podporili svojím nákupom dobrú vec. Z každého nákupu v minimálnej hodnote 20 eur totiž Kaufland prispel sumou 1 euro na veľký prázdninový projekt Mesta Trnava s názvom miniTrnava – mesto detí. Otvorenie predajne tak prinesie so sebou do Trnavy aj úsmevy detí, ktoré sa môžu tešiť na leto 2019, kedy sa bude konať už tretí ročník tohto jedinečného podujatia.



V priestoroch Mestského zimného štadióne vyrastie minimesto, ktoré si deti samy spravujú. MiniTrnavčania vo veku od 8 do 15 rokov tu budú mať svojho starostu, matriku, úrad práce, banku, univerzitu, kino, noviny, televíziu, dielne a množstvo ďalších inštitúcií, aké v meste nesmú chýbať.  „Deti si na vlastnej koži vyskúšajú, ako funguje naozajstné mesto. Učia sa samostatnosti a zodpovednosti, nadväzujú nové priateľstvá a najmä sa skvelo zabávajú. Na tri týždne majú postarané o plnohodnotný program,“ vysvetlila Katarína Haršányiová z Mesta Trnava, koordinátorka projektu miniTrnava – mesto detí.

„Veríme, že nová predajňa splní očakávania našich zákazníkov a budú sa k nám opakovane a radi vracať. Zároveň sme veľmi radi, že ako dobrý partner komunity podporíme v rámci otvorenia tejto novej predajne takýto projekt, ktorý nemá na Slovensku obdobu,“ povedala Lucia Langová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland.

(tlačová správa spoločnosti Kaufland)


Zľava: Miroslava Komorníková, Katarína Haršányiová, Lucia Langová a Lenka Matúchová