Mesto Trnava

Tradičný trnavský jarmok 2021

Akcia je plánovaná v termíne 9. – 12. septembra 2021.

Tradičný trnavský jarmok 2021

Akcia je plánovaná v termíne 9. – 12. septembra 2021.

Mesto Trnava ako organizátor si vyhradzuje právo akciu zrušiť v závislosti od aktuálnej epidemiologickej situácie. 

Uznesením Mestského zastupiteľstva Mesta Trnava zo dňa 29.06.2021 bola plánovaná akcia v celom jej rozsahu zrušená.

Ako sme už informovali, Mesto Trnava v prípade priaznivej epidemiologickej situácie pripraví v plánovanom termíne pre predajcov ľudovo remeselných výrobkov možnosti prezentácie formou ambulantného predaja.

Mesto Trnava bude jednotlivých predajcov vyberať z prihlášok, ktoré boli zaradené do zoznamu uchádzačov k účasti na TTJ 2021 po splnení potrebných podmienok.

Nie je potrebné opakovane podávať žiadne ďalšie žiadosti. Taktiež nie je potrebné nás kontaktovať telefonicky, nakoľko viac informácií Vám v súčasnosti nevieme poskytnúť.

K podmienkam výberu uchádzačov uvádzame toľko, že prioritne budú vyberaní regionálni predajcovia, aby sme zabránili zbytočnému zvyšovaniu mobility.

Vybratí uchádzači budú zo strany Mesta Trnava kontaktovaní prednostne emailom pre zistenie ich záujmu.

Kontaktovať Vás však nebudeme skôr, ako v druhej polovici augusta, nakoľko sa nedá predpovedať epidemiologická situácia, a taktiež Mesto Trnava čaká na stanovisko Úradu verejného zdravotníctva SR  k možnostiam organizovania predaja.

 Úrad verejného zdravotníctva SR - odpoveď  


Vzhľadom na preventívne opatrenia súvisiace s koronavírusom nás môžete kontaktovať e-mailom na adrese podatelna@trnava.sk alebo poštou: Mestský úrad Trnava, Trhová 3, 917 71  Trnava.



Prečítajte si viac: Trnavský jarmok nahradia menšie podujatia Stredovek pod hradbami a Rozlúčka s letom, do mesta prídu aj remeselníci (kliknite na článok)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mapka rozmiestnenia ambulantného predaja