Mesto Trnava

Mestská televízia Trnava

Mestská televízia Trnava, s. r. o.
adresa : Hlavná 1, 917 01 Trnava
kontakt : [+]
www : www.mtt.sk
e-mail : mtt@mtt.sk

 

PREDSTAVENIE SPOLOČNOSTI

Mestská televízia Trnava pôsobí na mediálnom trhu od roku 1997. V súčasnosti ju nájdete v ponuke spoločností UPC Digital a UPC Analóg, Magio (Slovak Telecom), SWAN (MAX Multimedia) a u prevádzkovateľa DVB-T vysielača v Trnave. Prostredníctvom služieb spoločností Magio a Swan sledujú vysielanie Mestskej televízie Trnava diváci z celého Slovenska.

Mestská televízia Trnava dlhodobo patrí medzi najkvalitnejšie lokálne televízie. Svojim pracovníkom poskytuje odborné školenia, profesionálne konzultácie, účasť na vzdelávacích seminároch. Záleží nám na kvalite práce, na osvojení si televíznych zručností potrebných pre spravodajskú a publicistickú tvorbu s akcentom na lokálny a regionálny kontext.

Mestská televízia Trnava pristupuje k tvorbe a nasadzovaniu televíznych formátov veľmi zodpovedne. Pozorne vyberáme témy do spravodajstva, do diskusných a špecializovaných relácií, pozývame si zaujímavých hostí. Snažíme sa vytvárať kvalitné dokumenty, seriály, rubriky, reklamné spoty a videoprezentácie pre klientov.

V máji 2017 prešla MTT kompletnou zmenou identity. Od loga, sloganu, až po samotný vizuál televízie. Nové logo Mestskej televízie Trnava vzniklo ako negatív písmena T. Font písma je Montserrat, pretože v sebe nesie urbanistické prvky a prvky mestskej kultúry. Nový slogan MTT znie: "Vstúpte do obrazu! " Tento slogan deklaruje otvorenosť, informačnú pohostinnosť a vzájomný priestor. Divákov pozýva vstúpiť do obrazu aj ako tvorcov samotného obsahu.

Cieľom MTT je osloviť čo najširšie publikum, teda tradičného (televízneho) diváka i "novo-mediálneho" diváka, ktorý nás sleduje v interaktívnom online prostredí. Naši redaktori sú preto multimediálni žurnalisti.
Mestská televízia Trnava aktívne pôsobí na sociálnej sieti Facebook, na Instagrame, či na kanáli YouTube. Archív príspevkov, rubrík, relácií, skrátka takmer všetok obsah nájdete na webstránke www.mtt.sk.

Obsah tejto stránky spravuje mtt@mtt.sk.