Mesto Trnava

Správa majetku mesta Trnava

Správa majetku mesta Trnava, p.o.

Správa majetku mesta Trnava, p.o. je príspevková organizácia zriadená Mestom Trnava.

Hlavným predmetom činnosti a účelom vzniku organizácie je vytváranie podmienok pre športovú činnosť tak športových klubov, ako aj širokej verejnosti v spravovaných objektoch či skvalitňovania príležitostí pre malé a stredné podniky v objekte Priemyselného parku.

Od 1. 6. 2022 zabezpečujeme prevádzku Mestského trhu v Trnave, ktorý sa po presune z objektu zimného štadióna do centra mesta teší veľkej obľube medzi jeho návštevníkmi ako aj predávajúcimi.

Medzi hlavné činnosti organizácie patrí:

  1. správa a prevádzka športových objektov v meste Trnava – Mestská športová hala, Mestský zimný štadión, Mestská krytá plaváreň, Tenisové kurty v areáli Juraja Slottu 45, Trnava;
  2. správa a prevádzka letných kúpalísk v Kamennom mlyne a Castiglione;
  3. správa a prevádzka objektu Priemyselného parku v Trnave;
  4. správa a prevádzka Mestského trhu, ktorý sa organizuje v centre mesta, na týždennej báze, vždy v dňoch piatok a sobota;
  5. poskytovanie hnuteľného majetku pre potreby širokej verejnosti (najmä, no nie výhradne lavice, stoly, stoličky, pódium a iné).

Všetky informácie o našej príspevkovej organizácii nájdete aj na našom webe alebo na Facebooku. V prípade potreby nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom e-mailu info@smmt.trnava.sk.

Spartakovská ulica 7239/1B

 917 01 Trnava